Tekintse meg legújabb termékeinket, hogy naprakész maradhasson a BARF trendekben! KATT IDE!

Fagyasztott termékek - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

            ORSZÁGOSAN IS

                     Részletek ITT

Jutalomfalatok

5Artikel 15
5Artikel 15

Jutalomfalatok nyers etetéshez!

jutalomfalatokat nyers etetéshezNapjainkban egyre több kutya gazdája dönt a BARF etetés mellett.  Sajnos a piacon kapható állateledelek nagyon sok mesterséges színezőanyagot, ízfokozót és tartósítószert tartalmaznak, vagyis olyan anyagokat, amik megnövelik az eltarthatósági időt, esetleg finomabbá teszik a tápot, de összességében semmi szüksége nincs rájuk a kutyának. A BARF etetés lényege, hogy a kutya ahhoz hasonlóan táplálkozzon, mint ahogyan a háziasítás előtti időkben tette. Az étrend tartalmaz csontos húsokat, csont nélküli húsokat, belsőségeket, zöldségeket és gyümölcsöket, illetve étrendkiegészítőket, mindezt nyers állapotban.

 

Azonban, ha áttérünk a BARF etetésre, fontos, hogy azt teljes mértékben tegyük. Ha mellette megvásároljuk a boltokban kapható, sok egészségtelen összetevőt tartalmazó jutalomfalatokat, akkor a kutya szervezete ugyanúgy hozzájut ezekhez a mesterséges anyagokhoz. Cégünknél azonban nagy választékban kaphatók jutalomfalatok nyers etetéshez is, amelyek mindenféle hozzáadott anyagoktól mentesek. A jutalomfalatok a nyers etetéshez természetes szárítással készültek, kiváló minőségű húsokból és belsőségekből. Népszerű termékünk a szárított tüdő, a légcső, a pacal, de nagyon kedvelt a lószív, a máj, a marhapofa és a nyúlfül is. Ha ilyen termékekkel jutalmazza kedvencét akár a hétköznapok, akár egy trenírozás során, biztos lehet benne, hogy ez is az egészségére válik majd! A jutalomfalatok a nyers etetéshez kiváló alapanyagokból készülnek, ennek köszönhetően a kutya immunrendszere erős és ellenálló lesz, szőrzete fényes és sűrű, fogai épek, a kedve pedig kirobbanó lesz. A boldog kutyánál már pedig nincs jobb egy gazdi számára! Természetesen fontos, hogy a nyers etetéshez a jutalomfalatok csak kiegészítő szereppel bírnak, ugyanúgy, mint a nem BARF étrend esetén.

 

Kérdése van a témával kapcsolatban? Rendelni szeretni a jutalomfalatokból nyers etetéshez, de nem tudja, hogyan válasszon? Keressen fel minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Vásároljon tőlünk kedvező áron jutalomfalatokat nyers etetéshez!