Artikelempfehlungen
Bewertung
TOP-Artikel
Zahlungsmöglichkeit
Zertifikat
SSL Certificate
Newsletter

GRAF BARF menük


A GRAF BARF egyszerűen porciózható teljes értékű kockázott menü, közvetlenül Németországból!

Sortieren nach:


Sortieren nach:

A GRAF BARF egyszerűen porciózható teljes értékű kockázott menü, közvetlenül Németországból!

A Graf Barf menüről bővebben: mik a legfontosabb tudnivalók ezzel kapcsolatban?

A kutyatartással kapcsolatban mostanság a Barf, vagyis nyers etetés igencsak középpontba került, és egyre több gazdi választja ezt az opciót, nem véletlenül. A nyers eledelek kifejezetten jótékony hatással bírnak az állatokra: tisztábbak lesznek a fogaik, erősebb izomzatot, inakat eredményeznek, és mivel nincsenek bennük mesterséges tartósítószerek, a kutyák így sokkal kiegyensúlyozottabbakká válnak. Nagyon sok kutyatartó szívesen áttérne a Barf etetésre, azonban vannak, akik tanácstalanok az adagolással kapcsolatban, másoknak pedig az okoz kihívást, hogy kiválasszák a megfelelő húsfélét a kínálatból. Amennyiben Ön is szeretné kedvencét nyers eledelekkel etetni, viszont tanácstalan, hogyan kezdjen bele, ajánljuk figyelmébe a Graf Barf menüt kutyájának!

A Graf Barf menüvel nem lesz nehéz a váltás, ugyanis ez egy nagyon egyszerű formája a nyers etetésnek. Könnyen porciózható, teljes értékű, kockázott menü, ami csontos és sima húst egyaránt tartalmaz, továbbá belsőséget is. Az egyszerűségén kívül a Graf Barf menü másik előnye, hogy csak egyféle állati fehérjét tartalmaz. Általában bárányt vagy marhát, így, ha kedvence allergiás, vagy eliminációs diétán van, nem lehet kérdés, hogy ezt a nyers etetés típust válassza. Ehhez az egyszerűen adagolható menühöz többféle terméket is találhat webáruházunkban, amiket könnyedén megrendelhet tőlünk. Elsősorban a kockázott zöldpacal, marhahús és bárányszív termékeinket ajánljuk figyelmébe a Graf Barf menühöz. Ezeket a termékeket kedvence biztosan szeretni fogja, Ön pedig bizonyos idő után tapasztalhatja, hogy kutyája sokkal energikusabb, egészségesebb és kiegyensúlyozottabb lesz. Ha pozitív eredményeket tapasztal a Graf Barf menüvel kapcsolatban, az alapanyagot tőlünk egyszerűen beszerezheti, hiszen csak le kell adnia a rendelést, mi pedig házhozszállítjuk Önnek.

Ismerkedjen meg Graf Barf menüvel kapcsolatos termékeinkkel, és rendelje meg a kedvencének megfelelőt! Bővebb információkért keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!

 

 

 


WebShop System