Artikelempfehlungen
TOP-Artikel
Zahlungsmöglichkeit
Bewertung
Zertifikat
SSL Certificate
Newsletter

ALASKA Prémium fagyasztott menük

Hauptkategorie >BARF fagyasztott menük >ALASKA Prémium fagyasztott menük

prémium fagyasztott komplett menü, nyers hússal. Friss alapanyagokból, gondosan felügyelt munkafolyamat és gyors fagyasztás után megőrzik az összes természetes vitamint. Miért az Alaska prémium komplett menüi az ideális választás? -Különösen ízletes -Nem tartalmaz mesterséges adalékot, tartósítószert, ízfokozót, színezéket -Gluténmentes -Könnyen emészthető

Sortieren nach:

Bárány komplett menü 400g
1 090 Ft
Nicht auf Lager
Bárány komplett menü 800g
1 890 Ft
  Stk.    In den Korb
Fácán komplett menü 800g
1 990 Ft
  Stk.    In den Korb
Kacsa komplett menü 400g
910 Ft
  Stk.    In den Korb
Kacsa komplett menü 800g
1 890 Ft
  Stk.    In den Korb
Lazac komplett menü 400g
1 040 Ft
  Stk    In den Korb
Ló komplett menü 800g
1 890 Ft
  Stk.    In den Korb
Marha komplett menü 400g
950 Ft
  Stk.    In den Korb
Marha komplett menü 800g
1 690 Ft
  Stk.    In den Korb
Nyúl komplett menü 400g
1 020 Ft
  Stk.    In den Korb
Nyúl komplett menü 800g
1 890 Ft
  Stk.    In den Korb
Vad komplett menü 800g
1 890 Ft
  Stk.    In den Korb
Vörös komplett menü 800g
1 790 Ft
  Stk.    In den Korb

Sortieren nach:

prémium fagyasztott komplett menü, nyers hússal.
Friss alapanyagokból, gondosan felügyelt munkafolyamat és gyors fagyasztás után megőrzik az összes természetes vitamint.
Miért az Alaska prémium komplett menüi az ideális választás?
-Különösen ízletes -Nem tartalmaz mesterséges adalékot, tartósítószert, ízfokozót, színezéket -Gluténmentes -Könnyen emészthető

 

Vissza az ősök szokásaihoz: Alaska nyers menük

Alaska nyers menükAhogyan az emberi szervezet, úgy az állati immunrendszer egészsége, ellenállóképessége is nagymértékben függ attól, hogy mivel táplálják azt. A megfelelő mennyiségű és minőségű, vitaminokban és ásványianyagokban gazdag élelem az állatok számára is létfontosságú, amit a gazdáiktól tudnak megkapni. A kutyatulajdonos felelőssége, hogy megtalálja a legjobb táplálékot kedvence számára és gondoskodjon az állat jólétéről. Az Alaska nyers menükben minden megvan, amire a kutyák kiegyensúlyozott és egészséges táplálásához csak szükség van. A barf, más néven nyersetetés a kutyák természetes étrendjét követi és mint ilyen, az állatok ősi időkben, a háziasításuk előtt jellemző szokásaira épít.

Az Alaska nyers menük ennek megfelelően kizárólag ellenőrzött forrásból származó, minőségi, kezeletlen nyershúsokat tartalmaznak. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb, mesterséges kutyaeledellel ellentétben, legyen az száraz táp vagy nedves, az Alaska nyers menük nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert, színezéket, ízfokozót, mesterséges adalékanyagot, sem pedig glutént, ugyanakkor a gyorsfagyasztásnak köszönhetően megőrzik az összes, természetes vitamint, amit eredendően tartalmaznak. Aki az Alaska nyers menüket választja, az friss alapanyagokból összeállított, tápláló és egészséges eledelt adhat a kedvencének. Ez azért fontos, mert a kutyák szervezetére óhatatlanul is negatív hatást gyakorol a mesterséges kutyatáp, a túl magas szénhidrát bevitel, nem véletlenül annyi az ebek körében a megbetegedés, elváltozás. Az okosan végzett nyersetetéssel azonban a kutya szervezete ismét egészségesebb lesz, az állat energikusabbá válik, a szőre fényesebb, az emésztése könnyebb lesz, láthatóan jobban néz ki és jobban is érzi magát.

Az Alaska nyers menükben többféle nyershús, zöldség, fehérje is található, ennek köszönhetően a menükkel történő etetés változatos és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít az ebnek. Az Alaska nyers menükről többet is megtudhat, ha felkeres minket elérhetőségeink egyikén!


WebShop System