Recommended products
Most popular products
Payment solution
Vote
Certificate
SSL Certificate
Newsletter
Product Details


Fresco Lamb Grilled Bárányhús jutalomfalat

Fresco Lamb Grilled Bárányhús jutalomfalat
1 480 Ft
Bonus point : 7 Ft
Természetes monoprotein, hipoallergén jutalomfalatok tiszta bárányhúsból
Kiszerelés: 100g
Hipoallergén, monoprotein, natúr termék
Allergiás kutyáknak is ajánlott
Németországban gyártva
IFS minőségi tanúsítvánnyal
Puha szárított hús jutalomfalatkák
95% bárányhús, 5% természetes glicerin
 • Természetes monoprotein, hipoallergén jutalomfalatok bárányhúsból.
  A Lamb Grillers 100%-ig tiszta bárányhúst és egy csipetnyi természetes növényi glicerint tartalmaznak, ami utóbbi segít megőrizni a hús puhaságát és nedvességét. Ezek a falatkák elengedhetetlen kiegészítők tréningezéshez és hosszú sétákhoz. A különleges előállítási folyamatnak köszönhetően a FRESCO Lamb Grillers 100%-osan természetesek, így tökéletesen passzolnak mindenféle étrendhez, mint a Barf-hoz is. Adható egészként, vagy apróbb darabokra szedve, hogy a kisebb méretű kedvenceink is biztonságosan élvezhessék őket. A zip lock csomagolásnak köszönhetően sokáig ízletesek és frissek maradnak.
  Mindegy melyik FRESCO tréning jutalomfalatot választod, biztos lehetsz benne, hogy az 100%-ig természetes, és mindenféle adalékanyag (, mint kukorica, búza, szója, színezékanyagok, tartósítószerek, húsliszt és más töltelék összetevők) hozzáadása nélkül készült.
  A FRESCO training jutalomfalatok gondossággal előállított német termékek, és a szigorú IFS minőségi zárjeggyel rendelkeznek. A gondosan kiválasztott valódi hús helyi német forrásokból származik és 100%-osan visszavezethető. Minden FRESCO tréning jutalomfalat termékhez 100%-os elégedettségi garanciát biztosítunk.

  Összetevők: 95% valódi bárányhús, növényi glicerin
 • Article No.
  fresco01
  Weight
  100 g/pcs
WebShop System