Tekintse meg legújabb termékeinket, hogy naprakész maradhasson a BARF trendekben! KATT IDE!

Fagyasztott termékek - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

            ORSZÁGOSAN IS

                     Részletek ITT

Nyúl

11product 111
11product 111

Prémium fagyasztott nyúlhús kutyáknak nyers etetéshez!

A kutyák sok mindenben alkalmazkodtak a szelidített életmódhoz, hiszen már nem kell a túlélésért küzdeniük a vadonban. A kényelmes élethez hozzátartozik a meleg szoba, a nyugalmas hétköznapok, a tálkába kapott kutyatáp. Hiába az elterjedt szokás, a kutyatáp, a száraz eledel nem feltétlenül a legjobb a kutyájának. Az ebek szervezete számára még mindig a nyershús az ideális annak érdekében, hogy egészségesebbek, fittebbek, kiegyensúlyozottabbak legyenek. A barf, vagyis a nyers etetés előnye az adalékanyagoktól mentes, természetes eredetű táplálék, ami megkíméli a kutyát a civilizációs betegségektől.

A nyers etetést frissen elkezdő gazdik gondban lehetnek az elején, hiszen nem tudnak csak úgy nyershúst vásárolni a közértben vagy állateledel boltban, legalábbis nem olyat, ami a kedvencük szükségleteit kielégíti. Webáruházunk erre a kínálatra specializálódott, és többek között forgalmazunk fagyasztott nyúlhúst kutyáknak nyers etetéshez.

A fagyasztott nyúlhús kutyáknak nyers etetéshez tökéletes választás. Mi alapján válasszon a gazdi nyershúst? A legjobb az, ha a kutya mindenből kap rendszeresen, és az étrendjét változatosan állítják össze. Adjon a gazdi fagyasztott nyúlhúst kutyáknak nyers etetéshez, amit csirke, marha, birka, kacsa egészít ki, valamint zöldségek, gyümölcsök.

A legkényelmesebb módja ezeknek a nyershúsoknak a beszerzéséhez az, ha tőlünk rendeli meg a gazdi. Online tud vásárolni fagyasztott nyúlhúst kutyáknak nyers etetéshez egyéb húsokkal együtt. Nálunk nem csupán a kínálat nagy, de folyamatosan új termékekkel bővítjük a raktárkészletet, biztosítva a megfelelő ellátást. Prémium termékeink kedvező áron kaphatóak, és arról is gondoskodunk, hogy épségben, időben érkezzenek házhoz.

A fagyasztott nyúlhús kutyáknak nyers etetéshez lehet nyershús vagy húsos csont is, a kínálatunkban több változatban is elérhető. Szerezzen be tőlünk minőségi húsokat kedvencének, köztük fagyasztott nyúlhúst kutyáknak nyers etetéshez, és ismerje meg termékeinket, szolgáltatásainkat első kézből!