10 év után búcsúzik a

Barfland csapata

A webshop 2023. május 31-én bezár!

Termék kategóriák

<!HTML KOD>

Biztosítsa egyszerűen kedvence BARF menüjét webáruházunkkal!

prémium fagyasztott állateledelekMostanság nincs egyszerű dolguk a gazdiknak a kutyaeledel vásárlással kapcsolatban: a jelenleg boltokban kapható állateledelek jelentős részében olyan mesterséges aromák, adalékanyagok és tartósítószerek találhatók, amelyek negatív hatással vannak a kutyák immunrendszerére. Szakemberek hosszasan vizsgálták a kutya faj történetét, és megállapították, hogy az elmúlt 60-80 évben rohamos egészségkárosodási folyamat indult be az állatoknál, amiért főként a kutyatápok okolhatók. Ezzel szemben a nyers hús közel sem ilyen káros az állatok szervezetére nézve, ezért egyre több gazdi tér át a BARF etetésre, aminek a lényege, hogy a különböző húsokat nyers formában kapják meg a kedvencek. A BARF étrenddel tulajdonképpen a kutya visszatér az ősi étrendjéhez, ami segít megőrizni az immunrendszer egészségét hosszú távon. Ha az Ön kedvence is áttért a BARF étrendre, és szeretné egyszerűen biztosítani számára a megfelelő minőségű húsokat, rendeljen tőlünk prémium fagyasztott állateledeleket!

Sok gazdi szívesen választaná kutyájának a BARF étrendet, azonban a színvonalas alapanyag beszerzése sokaknak jelent gondot. A BARF etetésben elengedhetetlen a magas minőségű hús forrás. A megoldás mi vagyunk: cégünk országosan házhoz szállítja a minőségi fagyasztott húsokat, így Önnek sehova sem kell mennie, ennek köszönhetően még időt és energiát is megtakaríthat a vásárláson. Cégünkkel egyszerűen áttérhet kutyája a BARF menüre, mert nálunk minden olyan terméket megtalál, amire a nyersetetéshez szükség van. Kínálatunkban többek között prémium fagyasztott állateledelek, nyesedékek, belsőségek, marha- és nyúlhús is megtalálható. A fagyasztott húsok folyamatosan érkeznek a raktárunkba, így állandóan friss kínálattal várjuk vásárlóinkat.

Prémium fagyasztott állateledeleinket országos házhozszállítással biztosítjuk vásárlóinknak. Fedezze fel kínálatunkat, és rendelje meg kedvencének az étkezéshez szükséges alapanyagokat! Amennyiben kérdései lennének termékeinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken