Fagyasztott hústermékek piacán a legnagyobb magyarországi termékkínálat!

Fagyasztott termékek - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

            ORSZÁGOSAN IS

                     Részletek ITT

Hírek

Hűségkártya
2022.10.09 2:49

Kedves leendő Kártyabirtokosunk!

Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat és hűségkártyánk felkeltette érdeklődését. Kártyáját a www.barfland.hu oldalon használhatja fel bármely termék vagy szolgálatás (pl. házhoz szállítás) megrendelésekor, fizetőeszközként.

A Hűségkártyához jutni nagyon egyszerű:
- Amennyiben regisztrált vásárlónk és megrendelését leadta oldalunkon, visszaigazoltuk és leszállítottuk, ezt követően felkérjük, adja le értékelését rendelésével kapcsolatosan, melyért cserébe megajándékozzunk Önt egy Hűségkártyával. - Mivel a rendszerünkben regisztrált, Önnek nincs külön feladata, nem szükséges külön adatlap kitöltése.
- Értékelése nagyon fontos számunkra: kérjük térjen ki a termékek minősége mellett a rendelés menetének egyszerűségére, avagy bonyolultságára, az ügyfélszolgálat tevékenységére, akár a futárszolgálat, saját futárunk rövid értékelésére.
- Az értékelését máris 100 ponttal jutalmazzuk, melyet azonnal jóváírunk hűségkártyáján.
- Mivel regisztrációja aktív a rendszerünkben, a vásárlásainak jóváírásához nem szükséges kártyaszámot vagy bármely más információt megadnia.
- Minden vásárlás utáni 200 forintonként 1 pontot írunk jóvá a kártyáján.
- Hűségkártyáján szereplő pontjait forintra válthatja.1 pont 1 forintot ér. A fizetés során a rendszer automatikusan fel fogja ajánlani Önnek pontjainak felhasználhatóságát.
- Egy vásárláskor nem kötelező összes pontját felhasználnia, van lehetősége azt több rendelésre felosztani.
- SMS-ben kap értesítést hűségkártyájának aktiválásáról. Ezt követően Önnek nem szükséges megvárnia a kártya megérkezését, adatlapján rögzítjük a kártya számát, így Ön azonnal felhasználhatja kedvezményét, illetve gyűjtheti pontjait.
- Hűségkártyáját az igénylést követő rendelésekor szállítjuk. Amennyiben nem kapta meg kártyáját, azonnal jelezze azt Ügyfélszolgálatunknak.
- Extra pontok: pontjainak gyarapítását segítik aktuális ajánlataink, pontakcióink, melynek során több pontot is begyűjthet egy adott termék megvásárlása esetén.

Vissza