Tekintse meg legújabb termékeinket, hogy naprakész maradhasson a BARF trendekben! KATT IDE!

Fagyasztott termékek - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

            ORSZÁGOSAN IS

                     Részletek ITT

Hírek

Országos házhozszállítás
2022.10.09 1:30

Prémium fagyasztott állateledelek ORSZÁGOS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!


Az alábbi szállítási/átvételi módokat ajánljuk:

1. Bp és Pest megyébe HÁZHOZSZÁLLÍTÁSsal akár 24 órán belül korlátlan mennyiségben juttatjuk el minden termékünket. A csomagot saját fagyasztós gépkocsink szállítja ki a rendelésben megadott címre. A rendeléskor a szállítási cím szerinti kerületet, várost kell kiválasztani.

2. FUTÁRSZOLGÁLATTAL (megbízott futárszolgálat szállítja) Akár 24 órán belül az ország bármelyik településére kézbesítjük csomagját, ha 10 óráig leadja rendelését és a tételes visszaigazolásunk (e-mailen kapja) szerinti összeget előre fizetéssel kiegyenlíti részünkre. Az előre utalás a futárszolgálathoz történő átadás feltétele. Minimális rendelés összeghatár nincs, azonban maximum 25 kg-ig rendelhet terméket. Ezen felül is kérhet szállítást természetesen, azonban azt egy másik rendelésben kell leadnia, melyet külön csomagként és külön szállítási költséggel kell kezelnünk. A szállítási költség súlyfüggő!

3. KÖZÖSSÉGI SZÁLLÍTÁSsal havonta 1x az ország nagyvárosaiba korlátlan mennyiségben minden termékünket eljuttatjuk. Amennyiben a csoport megnevezésében, vagy azon települések vonzáskörzetében élsz, kérd felvételed a Facebook csoportunkba! Érdemes a csoport névjegy leírásából informálódni, ott megtalálható hogyan történik pontosan a kiszállítás menete.
Az útvonalat érintő 10km-es körzetben igény esetén más településeket is érintünk!Csatlakozzatok a csoportjainkhoz, hogy csoportos rendeléssel, kedvező áron tudjatok prémium fagyasztott állateledelhez jutni, akár BARF étrendhez, kiegészítőkhöz is.

Szállítási felár: mivel az üzemanyag költségek jelentősen megnövekedtek, igyekszünk minden szállítás napon optimális, a legrövidebb útvonalon kiszállítani. Ezért a felmerülő egyedi kéréseket az átvétel időpontjára vonatkozóan csak felár ellenében tudjuk vállalni: Átvétel időpontjának felára: 2.000,-

Vissza