Tekintse meg legújabb termékeinket, hogy naprakész maradhasson a BARF trendekben! KATT IDE!

Fagyasztott termékek - HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

            ORSZÁGOSAN IS

                     Részletek ITT

Hírek

Árengedmény Kedvencedért!
2023.03.13 11:18

Kedves Vásárlóink! 

Sokszor tapasztaljuk akár a közösségi médiában, akár egyéb internetes platformokon, hogy megnőtt a beteg kedvencek száma. 

Ez köszönhető sokszor az "olcsóbb" nyers húsnak, amiknek bár az ára csábító, de sajnos sokszor nem azt a minőséget avagy húst garantálja amit az eladó biztosít a posztjaiban. 

Sokszor képeket is lehet látni ezekről a húsokról, amiket "frissen" vágnak, de a gazdihoz csak napokkal később érkezik meg. Állítólagosan frissen vágva, megtévesztően félig fóliás, félig védőfólia nélküli ládákban és hűtés nélkül tárolják/szállítják.

Senkit ne tévesszen meg, hogy az autón hűtőkompresszor látható. Ez nem jelenti azt, hogy működik is.

Ez pedig probléma. 

Ezek az árusítók sajnos sokszor olyan termékeket szállítanak, amikben már a húsban lévő baktériumok elkezdték erjeszteni a húst, hiszen a tárolás nem 0-5 fok között történik. (https://portal.nebih.gov.hu/-/elelmiszer-biztonsagi-jo-tanacsok-husetelek-keszitesehez) Ezek elfogyasztása akár embernek vagy állatnak (akár főzve, akár nyersen) VESZÉLYES! 

Ne felejtsük el a nemrégiben történt csirkehús miatti bénulás-eseteket. 

Szeretnénk ezáltal biztosítani nektek a hozáférhetőbb árakat oldalunkon kedvencetek védelme érdekében, ezzel is ügyelve arra, hogy bár az olcsóbb hús csábító lehet, de az a kedvenc életének végével is járhat. 

Nekünk fontos, hogy kedvenced sokáig elkísérjen téged életutadon, termékeink megbízható, lekövethető forrásból származnak. 

Kérünk Titeket, hogy vigyázzatok kedvenceitekre! 

Jelenleg akciós termékeinkhez KATT IDE! 

 

**Az árak folyamatos változása miatt, az akciók két hétig érvényesek a közzétételtől számítva. 

Vissza